Euronics-info

EURONICS - KOTIMAINEN KODINTEKNIIKKAKAUPPA

Euronics on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kodintekniikkaketju, jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset. Palvelemme Suomessa Euronics ja Tekniset myymälöillä, sekä Euronics.fi verkkokaupalla. Euronics Suomi kuuluu osana Euroopan suurimpaan kodintekniikan ostoryhmittymään. Meiltä voit tehdä ostoksia joko myymälästä tai verkkokaupasta, aivan valintasi mukaan. Käytössäsi on lähes 60 palvelevaa Euronics ja Tekniset liikettä, joista voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Me toimitamme. Me asennamme. Me välitämme.

Olemme luotettava, kotimainen, yli 30 vuotta toiminut kodintekniikka-alan yritys.

EUROOPAN SUURIN TARJOAA OIKEASTI EDUT, JOISTA MUUT VAIN PUHUVAT

Euronics.fi -verkkokauppa ja Euronics-myymälämme tarjoavat asiakkaillemme Euroopan suurimman kodintekniikkaketjun ostoedut, yhdistettynä paikalliseen palveluun. Tarjoamme alan johtavat brändit aina kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi asiakas saa asiantuntevan palvelun, nopeat toimitukset ja monipuoliset maksuehdot. Kotimaisena alan yrityksenä valikoimamme on tehty suomalaisen kuluttajan tarpeisiin sopivaksi ja kaikki toimitukset tapahtuvat Suomesta käsin. Euronics on varma ja turvallinen valinta.

EURONICS MYY ENEMMÄN

Euronics toimii 36 maassa. Yli 8.800 myymälää tavoittaa noin 600 miljoonaa asiakasta Euroopassa. Tämä on osoitus Euronicsin kilpailukykyisyydestä ja kustannustehokkaasta tavasta toimia. Tunnemme paikallisten asiakkaidemme todelliset tarpeet. Kun Euronics ostaa, se ostaa halvemmalla ja tämä näkyy suoraan myös sinun kukkarossasi.

Lisätietoja kansainvälisestä Euronics ketjusta TÄSTÄ

TERVETULOA KOTIMAISEEN VERKKOKAUPPAAN

 

Kauppiaasi verkossa, Euronics verkkokauppa