Electrolux Pure F9 johdoton pölynimuri

PURE PF91-4ST PURE PF91-ANIMA PURE PF91-4IG
Pure F9 Allergy Pure F9 Animal

Siivoa kotisi moitteettoman puhtaaksi yhdellä akun latauksella. Käyttöaika yhdellä latauksella jopa 60 min.
Lue lisää/tilaa tästä >>

Animal-mallissa on mukana hellävarainen erikoissuulake koville pinnoille ja moottoroitu Pet Hair -suulake karvojen imurointiin.
Lue lisää/tilaa tästä >>

Electrolux Pure F9 on uuden ajan akkukäyttöinen pölynimuri. Se on täysin omaa luokkaansa, niin tehokas ja monipuolinen, ettet muuta tarvitse.
Lue lisää/tilaa tästä >>

Electrolux Pure F9 on täysin omaa luokkaansa oleva uuden ajan akkukäyttöinen pölynimuri. Se on niin tehokas ja monipuolinen, ettet muuta tarvitse. Siivoa kotisi moitteettoman puhtaaksi yhdellä akun latauksella!

Pure F9 soveltuu koko kodin siivoukseen. Ainutlaatuinen imurin rungon liukumekanismi ja ulos vedettävä imuletku antavat mahdollisuuden puhdistaa johdottomasti kaikki lattiapinnat ja myös huonekalut milloin tahansa. Moottoriyksikön painopiste on lähellä lattiaa, jolloin liikuttaminen on helppoa ja tuntuu kevyeltä.
Tarvittaessa moottoriyksikön saa siirrettyä ylemmäs, jolloin imuputken ulottuvuus on täydellinen myös huonekalujen alle. Varren pituus on säädettävissä teleskooppisesti sopivaksi käyttäjän pituuden mukaan. 

Huipputehokas 36 V High Density -litiumakku ja moottoroitu harjasuulake varmistavat, että Pure F9 puhdistaa kotisi perusteellisesti ja tarkasti. 
5-kertainen suodatusjärjestelmä kerää pölyn ja suodattaa 98,6 % hiukkasista.

Automaattitoiminto säätää imutehon sopivaksi eri lattiapinnoille. Manuaalivalinnalla 3 eri tehoa.