Lenovo Superturva


Osta kampanjaan kuuluva tabletti ja saat normaalin kahden vuoden tehdastakuun lisäksi ensimmäiselle vuodelle rahat takaisin -takuun: jos laitteeseen tulee takuunalainen vika ensimmäisen käyttövuoden aikana, saat normaalin maksuttoman takuuhuollon lisäksi myös rahasi takaisin! Saat siis pitää korjatun laitteen ja rahasi!

Kampanjan ehdot:

Superturva koskee Euronicsiltä hankittuja Lenovo Tab E7, Tab E10 ja Tab M10 laitteita seuraavilla valmistajan tuotekoodeilla: ZA400024SE, ZA470043SE, ZA490032SE. Ensimmäiseksi käyttövuodeksi lasketaan ostokuitilla näkyvästä ostopäivästä alkaen yksi vuosi.

Takuuhuoltopyyntö pitää avata tämän ajanjakson sisällä ja takuuhuolto täytyy suorittaa Lenovon takuuhuollossa, ei kolmannella osapuolella. Laitteen voi toimittaa Lenovon takuuhuoltoon joko itse tai jälleenmyyjäliikkeen kautta.

Takuun ulkopuolinen vika (esim. pudotus lattialle, kosteusvaurio ym.) ei oikeuta kampanjaetuun. Jos takuuhuollossa vikaa ei pystytä todentamaan ja laite todetaan normaalisti toimivaksi, ei asiakas ole oikeutettu kampanjaetuun.

Kampanjamallit: