Liesikampanjat

Nyt kannattaa pistää vanha lattialiesi vaihtoon. Tarjoamme nyt mahtavana lisäetuna viiden vuoden liesiturvan. Turva on voimassa 1.9.‒31.12.2017 aikana ostettuihin 50 cm ja 60 cm leveisiin Electrolux -lattialiesiin. Liesiturva kattaa lieden valmistus- ja materiaalivirheet 5 vuoden ajan lieden hankkimisesta.

Electrolux liesimallistosta löytyy jokaiselle sopiva liesi: induktio, keraaminen tai perinteinen valurauta. Olitpa sitten aloitteleva ruoanlaittaja tai kokenut kotikokki, Electrolux -liedellä ruoanlaitto saa uusia ulottuvuuksia. Uutena ominaisuutena mainittakoon 50 cm leveissä malleissa sisäänpainettavat vääntimet ja teleskooppikannattimet.

Liesiturvan voimaantulo edellyttää tuotteen rekisteröintiä. Pääset sinne tästä.

Nyt kannattaa pistää vanha lattialiesi vaihtoon. Tarjoamme nyt mahtavana lisäetuna viiden vuoden liesiturvan. Turva on voimassa 1.9.‒31.12.2017 aikana ostettuihin 50 cm ja 60 cm leveisiin Rosenlew -lattialiesiin. Liesiturva kattaa lieden valmistus- ja materiaalivirheet 5 vuoden ajan lieden hankkimisesta.

Rosenlew liesimallistosta löytyy jokaiselle sopiva liesi: induktio, keraaminen tai perinteinen valurauta. Olitpa sitten aloitteleva ruoanlaittaja tai kokenut kotikokki, Rosenlew -liedellä ruoanlaitto saa uusia ulottuvuuksia.

Liesiturvan voimaantulo edellyttää tuotteen rekisteröintiä. Pääset sinne tästä.