Tuotemerkit
BAMIX

BAMIXBamix on tunnettu erittäin laadukkaista ja luotettavista sauvasekoittimista. Bamix tuotteet valmistetaan käsityönä Sveitsissä. Tehokas ja erittäin vääntävä AC-moottori on hiljainen ja värinätön. Laitteet on erittäin helppo puhdistaa sillä siihen riittää ilman pesuaineita huuhtelu lämpimässä vedessä nopeudella kaksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


BRAUN

BRAUN
Lisätietoja: http://www.braun.com/nordic/60-day-money-back-guarantee.html

Selaa tuotemerkin tuotteita »

DELONGHI

DELONGHI

Italialainen perhe DēLonghi perusti vuonna 1902 pienen teollisia osia valmistavan työpajan. Kodinkoneita yritys alkoi valmistaa vuonna 1974. Tänä päivänä  DēLonghi on innovatiivinen,  Euroopan johtava kodinkonemerkki joka on vahvimmillaan muun muassa kahvituotteissa. Se joka on voimakkaimmin kasvanut pienkoneiden tuotealue Euroopassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

LENOVO

LENOVO

KANNETTAVAT
Tehokkaat ja ennennäkemättömän ohuet ja kevyet tietokoneet ja 2-in-1-laitteet huvi- ja hyötykäyttöön.

TABLETIT
Android- ja Windows-tabletit, joissa on erinomainen näyttö, uskomaton akunkesto ja loistavat multimediaominaisuudet.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

LG

LGLG - Kodinkoneet


Ainutlaatuinen Direct Drive -suoravetomoottori 10 vuoden takuulla

LG:n pyykinpesukoneissa on LG:n patentoima suoravetomoottori, Direct Drive, jossa moottori kiinnitetään suoraan rumpuun. Suoravetomoottorin ansiosta kone on kestävä ja hiljainen. Kuluvia osia on huomattavasti vähemmän, kuten hiiliharjat ja vetohihna. Moottorille annetaan 10 vuoden täystakuu. Jos moottori kaikesta huolimatta rikkoutuu kymmenen vuoden aikana, vaihdamme moottorin kuluitta uuteen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
OBH NORDICA

OBH NORDICA

OBH Nordica on innovatiivinen pohjoismainen pienkoneita maahantuova yritys, jonka toiminta on lähtöisin Tanskasta ja Ruotsista. Yritys on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 2002, jolloin ruotsalainen Nordica ja tanskalainen OBH fuusioituivat. Nykyisin OBH Nordicalla on maaorganisaatiot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

OBH Nordican johtava ajatus on kehittää ja luoda innovatiivisia tuotteita vastaamaan täydellisesti pohjoismaisten kuluttajien tarpeita ja odotuksia. Tänä päivänä OBH Nordica on löytänyt tiensä miljooniin pohjoismaisiin kotitalouksiin ja saavuttanut markkinajohtajan aseman useimmissa edustamissaan tuoteryhmissä. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

ROSENLEW

ROSENLEW

Rosenlew tuntee käyttäjien tarpeet ja on tuottanut kodinkoneita Suomen markkinoille jo vuodesta 1952. Kuluneen yli 60 vuoden aikana kodit ja käyttötottumukset ovat muuttuneet, mutta pitkäaikainen kokemus yhdistettynä viimeaikaisimpaan tuotekehitykseen tuottavat koneiden käyttäjälle tänään ja tulevaisuudessa iloisia kokemuksia.

Rosenlew kuuluu nykyään Electrolux -konserniin, joka on maailman johtavia kodinkonevalmistajia. Electrolux -konsernin tutkimus ja tuotekehitys resurssit ovat näin valjastettu kehittämään nykyaikaisia ja vaivattomasti toimivia Rosenlew-kodinkoneita.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »SONY

SONY

Sony televisiot halpaan hintaan! Nauti henkeäsalpaavasta katselukokemuksesta Sonyn HD ja 4K LED-televisioiden kirkkaan ja elävän kuvan sekä korkealaatuisen äänentoiston avulla. Sony televisiot Tekniset ja Euronics myymälöistä, sekä Euronics verkkokaupasta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

WELLO2

WELLO2

Suomalainen keksintö hengitysteiden hyvinvointiin.

WellO2 on joka kodin hyvinvointilaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laitteen ainutlaatuinen teknologia on kansainvälisesti patentoitu ja se perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »