Tuotemerkit
ASUS

ASUS

”ASUS”-nimen alkuperä

 

ASUS: Vuosien saatossa

ASUS on saanut nimensä Pegasuksesta, kreikkalaisen mytologian siivekkäästä hevosesta, joka symboloi viisautta ja tietoa. ASUS antaa muodon tämän fantastisen olennon voimakkaalle, puhtaalle ja seikkailunhaluiselle hengelle ja kohoaa uusiin korkeuksiin jokaisen luomansa uuden tuotteen myötä.

Taiwanin informaatioteknologiateollisuus on kasvanut valtavasti viime vuosikymmeninä ja maa on nyt johtava pelaaja globaaleilla markkinoilla. ASUS on ollut pitkään tämän kasvun eturintamassa, ja vaikka yritys aloitti uransa vaatimattomana emolevyjen valmistajana ja vain kourallisella työntekijöitä, se on nyt Taiwanin johtava teknologiayritys, joka työllistää yli 12 500 ihmistä eri puolilla maailmaa. ASUS myös valmistaa tuotteita melkein kaikissa kuviteltavissa olevissa informaatioteknologian luokissa, mukaan lukien tietokoneen osat, oheislaitteet, kannettavat tietokoneet, tabletit, palvelimet ja älypuhelimet.

Visionäärinen lähestymistapa mahdollistaa sen, että ASUS pystyy tarjoamaan kaikille asiakkailleen laadukkaita innovaatioita ja tyylikästä designia, josta se tunnetaan ympäri maailmaa. ASUSin tuotteet voittivat vuoden 2013 aikana yhteensä 4256 kansainvälistä palkintoa – eli yli 11 palkintoa päivässä, joka ikinen päivä. ASUS on onnistunut kasvattamaan vuosittain toimitettujen kuluttajakannettavien määrää merkittävästi. Yrityksen tulot kipusivat vuoden 2011 lopussa ennätykselliseen 11,9 miljardiin dollariin.

Lisätiedot Digabi-yhteensopivista ASUS-kannettavista: http://www.asusnordic.com/fi/digabi.html

Selaa tuotemerkin tuotteita »


BAMIX

BAMIXBamix on tunnettu erittäin laadukkaista ja luotettavista sauvasekoittimista. Bamix tuotteet valmistetaan käsityönä Sveitsissä. Tehokas ja erittäin vääntävä AC-moottori on hiljainen ja värinätön. Laitteet on erittäin helppo puhdistaa sillä siihen riittää ilman pesuaineita huuhtelu lämpimässä vedessä nopeudella kaksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

BASTARD

BASTARD

Bastard on sekä grilli, uuni että savustin - ja slow cookingin taituri

Bastard on kahden Hollantilaisen intohimoisen grillaajan Wesselinkin veljesten kehittämä Kamado-grilli. He uskovat, että kaikki voi olla parempaa, kauniimpaa ja tehokkaampaa. He pyrkivät jatkuvasti oikeaan tasapainoon muodon ja toiminnallisuuden kanssa ja heille on erittäin tärkeää pientenkin yksityiskohtien kehittäminen ja viimeistely.

Markkinoiden monipuolisin (hiili)grilli on kotikulinaristin unelma, jolla grillataan, paistetaan, haudutetaan, savustetaan ja paahdetaan tai jolla leivotaan leivonnaisia, leipää ja pizzaa säädettävässä lämpötilassa.

Bastard -grillillä voi valmistaa terveellisesti käytännöllisesti katsoen kaikkia ruoka-aineita ja ruokalajeja kevyesti grillatusta lihasta tai herkullisesta kalasta aina rapeaan pizzaan tai herkullisiin jälkiruokiin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »BENQ

BENQ

Because it matters

Standing for “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, the BenQ brand continues to involve in the areas of life that matter most to people – that  have the greatest impact on the enjoyment and quality of LIFE today. Because they matter to people, they matter to us. Because it matters.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


BRAUN

BRAUNBraun Cash Back -kampanja 1.10.-31.12.2017
Hyödynnä Braunin rahaa takaisin -kampanja ja 60 päivän tyytyväisyystakuu! Kuluttajalla on mahdollisuus saada Braunilta jopa 45€ hyvitys ostamastaan Braun kampanjatuotteesta 1.10.-31.12.2017
Mukana jälleen Partakoneet, Epilaattorit, IPL-laitteet ja Hiustenhoitotuotteet!
  • Series 3 / 5 / 7 / 9
  • Silk Epil 7 / 9
  • Silk Expert IPL 3 / 5
  • Satin Hair 7

Ostettuaan Braun kampanjatuotteen kuluttaja tulostaa Braunin sivuilta RAHAA TAKAISIN-lomakkeen ja täyttää siihen tarvittavat tiedot. Postittaa kupongin, ostokuitin ja pakkauksesta leikatun EAN-koodin. Kaikki ohjeet löytyvät myös kupongista!

Kampanjatuotteet ja tulostettavat kupongit

Täytetyt kupongit lähetetään osoitteeseen: HUOM! Uusi osoite!
AIDE Europe Oy
Haukilahdenkatu 4
00550 Helsinki
+358 10 321 5089

Maksu suoritetaan pankkitilille 60 päivän kuluessa. Väärin täytettyjä kuponkeja ei käsitellä.
Huom! Kuponkien viim. hyväksytty palautuspäivä on 15.1.2018!

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

BROTHER

BROTHER


At your side
- jo lähes 60 vuoden ajanBrother on maailmanlaajuinen tietotekniikkayritys

Yli sata vuotta sitten Japanin Nagoyassa perustetulla Brotherilla on Euroopassa lähes 60-vuotinen historia.

Brother konserni luo tuotteita ja palveluita asiakkaille ympäri maailmaa. Brotherilla on 17 tuotantolaitosta (joista neljä on Brother Industries Ltd:n) sekä yli 50 myyntitoimistoa 44 eri maassa. 

Brother on toiminut Suomessa jo vuodesta 1963 saakka ja on nykyään osa pohjoismaista Brother Nordic A/S konsernia. Brother Finlandin tuotevalikoima on täynnä monipuolista tulostustekniikkaa sekä tulostuksenhallinta- ja viestintäratkaisuja. Haluamme auttaa asiakkaitamme työskentemään fiksummin ja tehokkaammin. Siksi tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita. 

Tapamme toimia erottaa meidät muista. Toiminta-ajatuksemme "At your side" mukaisesti asetamme asiakkaamme aina etusijalla. Lyhyesti tämä tarkoittaa sitä, että olet meille tärkeä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


DELONGHI

DELONGHI

Italialainen perhe DēLonghi perusti vuonna 1902 pienen teollisia osia valmistavan työpajan. Kodinkoneita yritys alkoi valmistaa vuonna 1974. Tänä päivänä  DēLonghi on innovatiivinen,  Euroopan johtava kodinkonemerkki joka on vahvimmillaan muun muassa kahvituotteissa. Se joka on voimakkaimmin kasvanut pienkoneiden tuotealue Euroopassa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


INNOHOME

INNOHOME

Innohome edustaa markkinajohtajana liesiturvalaitteissa alansa huippua!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »LENOVO

LENOVO

KANNETTAVAT
Tehokkaat ja ennennäkemättömän ohuet ja kevyet tietokoneet ja 2-in-1-laitteet huvi- ja hyötykäyttöön.

TABLETIT
Android- ja Windows-tabletit, joissa on erinomainen näyttö, uskomaton akunkesto ja loistavat multimediaominaisuudet.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

LG

LGLG - Kodinkoneet


Ainutlaatuinen Direct Drive -suoravetomoottori 10 vuoden takuulla

LG:n pyykinpesukoneissa on LG:n patentoima suoravetomoottori, Direct Drive, jossa moottori kiinnitetään suoraan rumpuun. Suoravetomoottorin ansiosta kone on kestävä ja hiljainen. Kuluvia osia on huomattavasti vähemmän, kuten hiiliharjat ja vetohihna. Moottorille annetaan 10 vuoden täystakuu. Jos moottori kaikesta huolimatta rikkoutuu kymmenen vuoden aikana, vaihdamme moottorin kuluitta uuteen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
OBH NORDICA

OBH NORDICA

OBH Nordica on innovatiivinen pohjoismainen pienkoneita maahantuova yritys, jonka toiminta on lähtöisin Tanskasta ja Ruotsista. Yritys on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 2002, jolloin ruotsalainen Nordica ja tanskalainen OBH fuusioituivat. Nykyisin OBH Nordicalla on maaorganisaatiot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

OBH Nordican johtava ajatus on kehittää ja luoda innovatiivisia tuotteita vastaamaan täydellisesti pohjoismaisten kuluttajien tarpeita ja odotuksia. Tänä päivänä OBH Nordica on löytänyt tiensä miljooniin pohjoismaisiin kotitalouksiin ja saavuttanut markkinajohtajan aseman useimmissa edustamissaan tuoteryhmissä. 

OBH Nordica -konsernin yhteinen liikevaihto on noin 81 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 150 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

ROSENLEW

ROSENLEWRosenlew tuntee käyttäjien tarpeet ja on tuottanut kodinkoneita Suomen markkinoille jo vuodesta 1952. Kuluneen yli 60 vuoden aikana kodit ja käyttötottumukset ovat muuttuneet, mutta pitkäaikainen kokemus yhdistettynä viimeaikaisimpaan tuotekehitykseen tuottavat koneiden käyttäjälle tänään ja tulevaisuudessa iloisia kokemuksia.

Rosenlew kuuluu nykyään Electrolux -konserniin, joka on maailman johtavia kodinkonevalmistajia. Electrolux -konsernin tutkimus ja tuotekehitys resurssit ovat näin valjastettu kehittämään nykyaikaisia ja vaivattomasti toimivia Rosenlew-kodinkoneita.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »SONY

SONY

Sony televisiot halpaan hintaan! Nauti henkeäsalpaavasta katselukokemuksesta Sonyn HD ja 4K LED-televisioiden kirkkaan ja elävän kuvan sekä korkealaatuisen äänentoiston avulla. Sony televisiot Tekniset ja Euronics myymälöistä, sekä Euronics verkkokaupasta.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


UPO

UPO

SYNTYNYT SUOMESSA - KASVANUT KANSSASI

UPO-kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisiin koteihin - jo yli 70 vuoden kokemuksella.
Selaa tuotemerkin tuotteita »WELLO2

WELLO2

Suomalainen keksintö hengitysteiden hyvinvointiin.

WellO2 on joka kodin hyvinvointilaite, joka avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia. Laitteen ainutlaatuinen teknologia on kansainvälisesti patentoitu ja se perustuu säädettävän hengitysvastuksen sekä lämpimän vesihöyryn vaikutukseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »