Kodinkoneet

Energiatehokas, nykyaikainen ja monipuolinen kodinkonevalikoima sisältää paljon tuotteita edulliseen hintaan. Tee arjestasi mielekästä ja sujuvaa valitsemalla sinulle sopiva laite. 

Laajasta valikoimastamme löydät muun muassa tehokkaat astianpesukoneet, monipuoliset pyykinpesukoneet ja kuivausrummut sekä laadukkaat jääkaapit ja pakastimet. Lisäksi saat meiltä tarvitsemasi kalusteet keittiöön, esimerkiksi tunnettujen merkkien liedet, uunit ja liesitasot sekä mikroaaltouunit

Meiltä löytyvät esimerkiksi tuotemerkit Electrolux, Samsung, Bosch, LG, Zanussi, Rosenlew, UPO, Miele, Helkama, AEG  ja Whirlpool. Tutustu rohkeasti ja löydä omat kodinkoneesi arjen askareita helpottamaan. Meiltä saat edulliset kodinkoneet sekä tuotteiden kotiinkuljetukset helposti ja vaivattomasti, myös verkkokaupasta. 

Euronics-myymälöistämme löytyvät myös kattavat lisäpalvelut, kuten paikalleenlaitot, kytkennät ja vanhan laitteen poisviennin. Kysy palveluista tarkemmin myymälöistämme. Tuotevalikoima ja saatavuus vaihtelee myymälöittäin.