BOSCH ATHLET BCH7ATH32K VARSI-IMURI

Tuotekoodi: 4242002992167
BOSCH
BOSCHATHLETBCH7ATH32KVARSI-IMURI_4242002992167_1.jpg
BOSCHATHLETBCH7ATH32KVARSI-IMURI_4242002992167_2.jpg
BOSCHATHLETBCH7ATH32KVARSI-IMURI_4242002992167_3.jpg
469,00 €
Heti verkkokaupan varastossa
Lähetysaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 34,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl


Bosch johdoton pölynimuri on käyttömukavuudeltaan aivan uudella tasolla. Pisin käyttöaika, jopa 75 minuuttia.

BOSCH ATHLET BCH7ATH32K JOHDOTON VARSI-IMURI

Suorituskyky

HiSpin-moottori erinomaisella suorituskyvyllä ja pitkällä käyttöiälläAllFloor HighPower -suutin: elektroninen suutin siivoaa tehokkaasti kaikilta lattiapinnoiltaSmartSensor Control: sensoriohjattu imutehon säätö parempien siivoustulosten puolesta. LED-valo ilmoittaa puhdistuksen tarpeesta.Bosch Lithium-Ion -tekniikka: tehokkaat ja kestävät ladattavat akut, joilla on erittäin pitkä toiminta-aika ja lyhyt latausaika.3 tehotasoa:Taso 1: vain vähän pölyiset alueet, pisin käyttöaikaTaso 2: normaalipölyiset alueet, keskipitkä käyttöaikaTaso 3: erittäin pölyiset ja likaiset alueet, lyhin käyttöaika

Suodatin ja pölypussi

Suodatin, jota ei tarvitse vaihtaa, ja jonka ansiosta poistoilma pysyy puhtaana.Helppo puhdistaa RotationClean-järjestelmän ansiosta. Kätevä LED-näyttö ilmoittaa suodattimen puhdistuksen tarpeesta.Helposti irroitettava ja tyhjennettävä pölysäiliö

Toiminnot

Käyttömukavuus: helppo ja kevyt käyttää ja säilyttää. Helppo puhdistaa EasyClean-järjestelmän ansiosta.EasyClean-järjestelmä: suutin on helppo puhdistaa irrotettavan harjaksen ansiosta.Maksimaalinen joustavuus: imurointi huonekalujen ympäriltä ja alta onnistuu helposti imurin joustavan muotoilun ansiosta.Seisoo itsenäisesti pystyssä, minkä ansiosta helppo säilyttää ja ladata missä tahansa.Erittäin pitkä toiminta-aika, jopa 75 min.Akun lataustarpeen näyttö; 3-vaiheinen.Lyhyt latausaika: kolme tuntia (80% akusta ladattu), kuusi tuntia (100% ladattu).Pölysäiliö: 0.9 lSoftTouch-kädensijaPaino vain 3kg

Bosch Lithium-Ion Technology

Boschin litium-ioniteknologia on todistanut vahvuutensa Boschin sähkötyökaluissa ja sähköpolkupyörissä, ja se on synonyymi ladattavien akkujen korkealle suorituskyvylle ja pitkälle käyttöiälle. Tunnusomaista on erityisen pitkä käyttöaika ja lyhyet latausajat. Niissä ei ole lainkaan ns. muisti-ilmiötä.

Toiminta-aika 75 minuuttia.

Erityisen pitkä akunkesto. Kolme tehoasetusta ja pitkäkestoiset suorituskykyiset Bosch-litiumioniakut, joilla voi imuroida yhtäjaksoisesti jopa 75 minuuttia.

Helppous SensorBagless™-tekniikka.

Uskomattoman tehokas, hämmästyttävän hiljainen. Pussiton. Ainutlaatuinen sensoriohjattu suorituskyvynseuranta varmistaa erinomaisen puhdistuskyvyn ja pitää huoltotarpeen minimissä. Tarvikekuluja ei synny, sillä huippulaadukkaat pestävät suodatinmateriaalit kestävät yhtä kauan kuin laite itse, pölypusseja ei tarvita.

Johdoton. Maksimaalista joustavuutta.

Lähes rajatonta imurointia – riippumaton pistorasioista ja erittäin kevyesti ohjattava joustavan suutinliitoksen ansiosta. Joustava muotoilu mahdollistaa huolellisen ja vaivattoman imuroinnin myös huonekalujen ympäriltä ja yletyt myös sohvan ja muiden kalusteiden alle.

SensorControl. Helppoa ylläpitoa.

Pölynimurin puhdistuskykyä valvoo jatkuvasti sensori. Imuri käyttää aina optimaalista tehoa, mikä vähentää puhdistustarpeen minimiin.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 34,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €