APPLE iPHONE XS 256GB ÄLYPUHELIN SILVER

Tuotekoodi: 190198792204
APPLE
_190198792204_1.png
_190198792204_2.png
1 349,00 €
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl


APPLE iPHONE XS 256GB ÄLYPUHELIN SILVER Rajoitettu saatavuusIsoja elämyksiä. Ja vielä isompia.5,8" Super Retina  näyttö. Entistä nopeampi Face ID. Älykkäin ja tehokkain älypuhelimen siru. Ja uraauurtava kaksoiskamerajärjestelmä. iPhone XS tarjoaa kai...

APPLE iPHONE XS 256GB ÄLYPUHELIN SILVER

 Rajoitettu saatavuus

Isoja elämyksiä. Ja vielä isompia.
5,8" Super Retina  näyttö. Entistä nopeampi Face ID. Älykkäin ja tehokkain älypuhelimen siru. Ja uraauurtava kaksoiskamerajärjestelmä. iPhone XS tarjoaa kaiken, mistä pidät iPhonessa. Äärimmilleen vietynä.

Super Retina. Isona ja isompana.
iPhone XS:lle varta vasten valmistetut OLED-näytöt tarjoavat alansa parhaan väritarkkuuden, HDR:n ja syvät mustat. iPhone XS Maxissa on kaikkien aikojen suurin iPhonen näyttö.

Erityislaatuiset materiaalit.
Kaikkien aikojen kestävin älypuhelimen lasi. Uusi ja tyylikäs kultaväri on saatu aikaan atomitason prosessilla. Tarkkuustyöstetyt reunukset erikoislujasta ruostumattomasta teräksestä. Ja uuden tason vesi- ja pölytiiviys.

Edistynyt Face ID.
Turvallisuus on yksinkertaista, kun kasvosi ovat salasanasi. Voit avata iPhonen, kirjautua appeihin ja maksaa ostoksesi yhdellä vilkaisulla. Face ID on älypuhelinten kaikkien aikojen turvallisin kasvojen-tunnistus. Ja nyt se on entistäkin nopeampi.

Älykäs A12 Bionic.
Kaikkien aikojen älykkäin ja tehokkain älypuhelimen siru ja seuraavan sukupolven Neural Engine. Saat upeita lisätyn todellisuuden kokemuksia. Mahtavia muotokuvia syvyydensäädöllä. Ja lisää nopeutta ja sujuvuutta kaikkeen mitä teet.

Uraauurtava kaksoiskamerajärjestelmä.
Maailman suosituin kamera aloittaa valokuvauksen uuden aikakauden. Innovatiivinen kenno, kuva-prosessori ja Neural Engine yhdessä takaavat parhaan mahdollisen kuvanlaadun.

Ja vielä tämä.
iPhone XS tarjoaa edistyksellisen 4G LTE:n erittäin suuria latausnopeuksia varten. Jopa 512 Gt tallennustila tarkoittaa, että tässä iPhonessa on kaikkien aikojen suurin kapasiteetti.

Mikään muu ei ole kuin iPhone.
Jokainen iPhonen kehittämisessä tehty päätös saa sen erottumaan edukseen. Poikkeuksellinen valmistustapa, sisäänrakennetut yksityisyys- ja turvallisuusominaisuudet sekä innovatiiviset tavat huolehtia kierrätyksestä.
 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 1 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 34,90 €
Nouto postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €