ASUS ZENBOOK 14" FHD KANNETTAVA

Tuotekoodi: 4718017151610
ASUS
ASUSZENBOOK14FHDKANNETTAVA_4718017151610_1.jpg
ASUSZENBOOK14FHDKANNETTAVA_4718017151610_2.jpg
ASUSZENBOOK14FHDKANNETTAVA_4718017151610_3.jpg
ASUSZENBOOK14FHDKANNETTAVA_4718017151610_4.jpg
Uutuustuote
1 499,00 €
Heti verkkokaupan varastossa
Lähetysaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl


" 92 %:n näyttöala ja webkamera oikeassa paikassa" 3°:n ErgoLift - tehokkaampi jäähdytys" Tehokas ja kompakti kannettava, jonka akku kestää 13 tuntia" Verratonta suorituskykyä Intel® Core™ i7 -suorittimen ja NVIDIA MX150 -näytönohjaimen ansiosta 

 ASUS ZENBOOK 14" FHD KANNETTAVA

 UX433FN-A6020T 

 

Visiomme on, että Zenbook-kannettavamme motivoisi käyttäjiään pyrkimään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Aivan kuten me pyrimme siihen, että jokainen Zenbook olisi paras mahdollinen kannettava. Uudessa Zenbook 14 -kannettavassa huomion keskipisteenä ei ole pelkästään tehokas suorituskyky vaan kokonaisuus, joka on suurempi kuin sen yksittäiset osat. Siinä on ohut runko joka kestää suurissakin seikkailuissa. ErgoLift ei ole pelkästään huoliteltu yksityiskohta vaan ominaisuus, joka parantaa jäähdytystä ja takaa miellyttävämmän kirjoitustuntuman. Erittäin ohuet NanoEdge-reunukset ja 92 %:n näyttö-runkosuhde muuttavat virtuaalimaailman ja todellisuuden rajat lähes näkymättömiksi. Tämän ansiosta 13-tuumaiseen koteloon mahtuu 14-tuumainen näyttö. Zenbook 14 tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut, jotta voit tehdä parhaasi.

Aktiivinen elämäntapa
Zenbook 14 on muotoiltu täyttämään sekä paljon matkustavien että päivät toimistolla ja palavereissa viettävien tarpeet. Työskenteletkö freelancerina vaihtelevissa ympäristöissä? Kuvaatko dronella maisemia tai otatko ruokakuvia blogia varten? Valitse kannettava, joka täydentää elämäntapaasi. Zenbook 14 on sertifioitu MIL-STD-810G-sotilasluokituksen mukaisesti, joten voit pakata laukkusi turvallisin mielin - suuntaatpa sitten vaellukselle tai seuraavaan tapaamiseen. Kannettava kestää kovempiakin otteita ja siinä on tehokas akku, joka takaa virran koko työpäiväksi. 13 tunnin akkukestolla voit työskennellä koko päivän ja kotiin tultuasi suoratoistaa sarjoja lataamatta akkua välillä. Ja jos haluat liittää kannettavan työpisteesi näyttöön, siinä on USB-C-, USB-A- ja HDMI-liitännät sekä micro-SD-kortinlukija.
Tuottavuus
Tuottavuus vaatii keskittymistä. Zenbook 14 varmistaa, että voit työskennellä häiriintymättä - ensimmäisenä huomaat näytön koon. Terävässä täyspiirtonäytössä on 100-prosenttinen sRGB-värintoisto, ja sen koko luultavasti ylittää kaikki odotuksesi. 92 %:n näyttö-runkosuhde tarjoaa erittäin ohuet NanoEdge-reunukset, joten paksujen reunuksien sijaan huomaat suuren näytön. Ohuista reunuksista huolimatta, webkamera on edelleen oikealla paikallaan näytön yläpuolella. Kannettavassa on Windows Hello -yhteensopiva 3D IR -kamera, jossa on kannen avaamisesta aktivoituva kasvojentunnistus - kannettava tunnistaa sinut ja voit ryhtyä heti töihin. Nykyään valmistetaan entistä ohuempia kannettavia toimivan näppäimistön kustannuksella. Meidän mielestämme se on virhe. Siksi näppäimistössä on 1,4 mm:n näppäinsyvyys, joka takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen. Kirjoituskokemusta parantaa myös ErgoLift-sarana, joka nostaa kannettavan pohjan miellyttävämpään kirjoituskulmaan. Samalla se tehostaa komponenttien jäähdytystehoa mahdollistaessaan koneen alapuolelle paremman ilmavirran.

Suorituskyky
Tuottavuus ja keskittyminen on huomioitu myös suoritinvalinnassa. Zenbook 14 on kahdeksannen sukupolven Intel® Core™ i7-8565U -suoritin. Se on sekä tehokas että energiatehokas - voit siis käsitellä raskaita projekteja ja nauttia samanaikaisesti akun pitkästä kestosta. Jos työsi ei vaadi suuria tehoja, voit aktivoida tietokoneen hiljaisen tilan, joka laskee suorittimen kellotaajuutta ja hiljentää kannettavan lähes äänettömäksi. Kannettavassa on yksi maailman nopeimmista SSD-tallennusyksiköistä, jonka lukunopeus on jopa 3,2 Gt ja kirjoitusnopeus 2,3 Gt. Tämän ansiosta raskaat tiedostot avautuvat salamannopeasti. Kannettavassa on erittäin tehokas gigabit-luokiteltu 802.11ac:tä tukeva verkkokortti, joka on jopa 12 kertaa nopeampi kuin perinteinen 802.11n-kortti. Voit nauttia korkeammista nopeuksista sekä häiriöttömämmästä verkosta - ja keskittyä siihen, mitä olet tekemässä. Pisteenä i:n päällä kannettavassa on NVIDIA GeForce MX150 -näytönohjain. Se tarjoaa ylimääräistä tehoa pelien pelaamiseen, videoiden vaivattomampaan muokkaamiseen ja kuvien käsittelyyn.
 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 34,90 €
Nouto postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €