LOGITECH K740 ILLUMINATED BLK NÄPPÄIMISTÖ

Tuotekoodi: 5099206045958
LOGITECH
LOGITECHK740ILLUMINATEDBLKNaPPaIMISTo_5099206045958_1.jpg
LOGITECHK740ILLUMINATEDBLKNaPPaIMISTo_5099206045958_2.jpg
LOGITECHK740ILLUMINATEDBLKNaPPaIMISTo_5099206045958_3.jpg
99,90 €
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl


LOGITECH K740 ILLUMINATED BLK NÄPPÄIMISTÖ   Laser-etsatut, taustavalaistut näppäimetKirjoita helposti myös hämärässä tai jopa pimeässä. Taustavalaistut näppäimet näkyvät terävinä, kirkkaina ja selkeinä. Ainoastaan näppäinten merkit on valaistu, joten...

LOGITECH K740 ILLUMINATED BLK NÄPPÄIMISTÖ

 

 

 
 • Laser-etsatut, taustavalaistut näppäimet
  Kirjoita helposti myös hämärässä tai jopa pimeässä. Taustavalaistut näppäimet näkyvät terävinä, kirkkaina ja selkeinä. Ainoastaan näppäinten merkit on valaistu, joten näet ainoastaan tarvittavan ilman häiriötekijöitä.
 • Manuaalinen kirkkaudensäätö
  Näppäinten valaisua voi säätää manuaalisesti näppäimistön oikeassa yläkulmassa olevalla kirkkausnäppäimellä. Kirkkaustasoja on kolme, ja valaisun voi tarvittaessa myös poistaa käytöstä.
 • USB-liitäntä
  Kun haluat käyttää näppäimistöä, kytke USB-johto paikalleen ja ala kirjoittaa. Johto on noin 1,8 metriä pitkä, joten se ylettyy työpöydälle, vaikka tietokone olisi pöydän alla tai sen päällä.
 • Elegantti muotoilu
  Näppäimistö on klassisen musta, josta FN-toiminnot erottuvat oransseina. Vasemmassa ja oikeassa reunassa sekä yläreunassa on läpinäkyvä reunus, ja kiiltävä, musta reunus erottaa näppäimet ja kämmentuen. Näppäimistön oikean reunan kiiltävään, mustaan reunukseen on sijoitettu Num Lock-, Caps Lock- ja Scroll Lock -merkkivalot. Nämä yksityiskohdat tuovat työpöydälle ripauksen eleganssia.
 • Erittäin ohut näppäimistöprofiili
  Näppäimistö on huomattavan ohut, etenkin sivulta katsottuna. Näppäimistön läpimitta on enimmilläänkin vain 9,3 mm kehyksestä näppäimiin, joten työpöytä pysyy siistinä.
 • Logitech PerfectStroke -näppäinjärjestelmä
  PerfectStroke-näppäinjärjestelmässä näppäinpainalluksen voima jaetaan tasaisesti näppäimen pinnalle, mikä tekee jokaisesta painalluksesta hiljaisen, luonnollisen ja sulavan – vaikka osuisit näppäimen reunaan.
 • Pehmeä kämmentuki
  Näppäimistön kämmentuessa on pehmeä kumipinta, joka parantaa mukavuutta. Kädet pääsevät liikkumaan vapaasti ja pysyvät kämmentuen yläpuolella kirjoittaessasi. Taukojen aikana voi lepuuttaa ranteitasi kämmentuella. Kun asetat näppäimistön työpöydän tasoon, ranteet pysyvät luonnollisessa asennossa (suorina), mutta voit myös säätää korkeutta itsellesi sopivaksi taittuvien jalkojen avulla.
 • Täysikokoinen näppäimistöasettelu
  Näppäimistön täysikokoiseen asetteluun kuuluu numeronäppäimistö ja täysikokoiset nuolinäppäimet, joilla asiakirjojen selaaminen sujuu helposti. Käytettävyyttä parantavat myös monet muut tekijät: • Useimmin käytettyjä toimintoja, kuten hakua, sähköpostia ja mediasäätimiä, voi käyttää helposti FN-näppäimellä. • Taustavalaistuksen, äänenvoimakkuuden ja mykistyksen hallintaan on erilliset näppäimet. • Windows 8:n aloitusnäppäin vie kätevästi takaisin aloitusnäyttöön. • Usein käytetty DELETE-näppäin on tavallista suurempi, joten sormet löytävät sen helposti, ja INSERT-näppäin on siirretty näppäimistön yläosaan, jotta vahinkopainalluksilta vältytään. • Välilyöntinäppäimen rivillä olevat näppäimet ovat koholla, jotta näppäinkehyksen reunaa ei tarvitse koskettaa kirjoittamisen aikana. • Näppäimistön 12 pikanäppäintä voi mukauttaa Logitech SetPoint -ohjelmistossa.
 • Loistavaa kirjoittamista – niin yöllä kuin päivälläkin
  Näppäinmerkinnät erottuvat tarkkoina ja kirkkaina. Näin hämärässä tai pimeässäkin on helppo työskennellä, katsoitpa näppäimistöä jatkuvasti tai et.
 • Ohut ja sulavalinjainen
  Matalan profiilinsa ja ohuutensa ansiosta tämä ohut näppäimistö yhdistää täydellisesti käytettävyyden ja tyylin. Työpöytä saa säväyksen.
 • Mukava ja hiljainen
  PerfectStroke -näppäinjärjestelmän ansiosta kirjoittaminen on sulavaa ja hiljaista. Lisäksi näppäimistön pehmeä kämmentuki on erittäin mukava.
Tuote
Tuotenimike:LOGITECH Illuminated K740 - Näppäimistö - USB - Pan Nordic - musta
Kuvaus:Logitech Illuminated K740 - Näppäimistö - USB - Pan Nordic - oranssi, klassinen musta
EAN-koodi:5099206045958
Valmistajan takuu 36 kuukauden takuu
 Yleistä
Laitteen tyyppi: Näppäimistö
Taustavalaisu: Kyllä
Liitäntä: USB
 Syötelaite
Hot Key -toiminto: Internet-selaaminen, multimedia, sähköposti, volyymi
Suunnittelu: Pan Nordic
Ominaisuudet: PerfectStroke, sisäänrakennettu rannetuki, säädeltävä kirkkaus, jalat joiden korkeutta voi säädellä
 Muuta
Väri: Oranssi, klassinen musta
Sisältyvät kaapelit: USB-kaapeli - 1.8 m
 Ohjelmisto & Järjestelmävaatimukset
Mukana tuleva ohjelmisto: Logitech SetPoint
Vaadittu käyttöjärjestelmä:Microsoft Windows Vista / XP / 7 / 8 / 10
 Valmistajan takuu
Huolto ja tuki: Rajoitettu takuu - 3 vuotta

Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
 • Takuu: 3 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 34,90 €
Nouto postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €