LOGITECH M325 WIRELESS MOUSE

Tuotekoodi: 5099206027770
LOGITECH
LOGITECHM325WIRELESSMOUSE_5099206027770_1.jpg
LOGITECHM325WIRELESSMOUSE_5099206027770_2.jpg
49,90 €
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl


LOGITECH M325 WIRELESS MOUSE  Langaton hiiri, joka tarjoaa entistä paremman yhdistelmän tarkkuutta ja käyttömukavuutta ja joka on suunniteltu erityisesti internetin selaamiseen. Pikkutarkka vieritysUusin pikkutarkka vieritystoiminto on suunniteltu ju...

LOGITECH M325 WIRELESS MOUSE

 

 

Langaton hiiri, joka tarjoaa entistä paremman yhdistelmän tarkkuutta ja käyttömukavuutta ja joka on suunniteltu erityisesti internetin selaamiseen.
 
 • Pikkutarkka vieritys
  Uusin pikkutarkka vieritystoiminto on suunniteltu juuri internet-käyttöä varten, joten sinun on entistä helpompaa lukea Facebook -päivityksiä, verkko-ostokset tai selata Googlen tarjoamia hakutuloksia. Tämän lisäksi vierityspyörää kallistamalla voit selata verkkoa eteen- ja taaksepäin.
 • Miellyttävä ja sulavalinjainen muotoilu
  Sulavalinjainen muotoilu, joka pohjautuu maailman suosituimpaan hiiren muotoon ja johon sisältyy myös kumiset tarttumapinnat, pitää huolen siitä, että edes monta tuntia jatkuva hiiren käyttö ei väsytä kättäsi.
 • Paristojen käyttöikä jopa 18 kk
  Paristojen pitkä käyttöikä vähentää paristojen vaihtamisesta koituvaa vaivaa. Älykäs lepotila säästää virtaa, ja merkkivalo säästää sinut yllätyksiltä.
 • Vaivaton yhteys
  Pieni langaton Logitech Unifying -vastaanotin, jonka voi pitää pysyvästi kiinni kannettavassa. Vastaanottimeen voi lisätä laitteita tarpeen mukaan. Liitä. Unohda. Lisää.
 • Logitechin kehittynyt 2,4 GHz:n langaton tekniikka
  Saat langallisen yhteyden luotettavuuden ja langattoman yhteyden tarjoaman kätevyyden ja vapauden, nopean tiedonsiirron ja käytännössä viiveettömän ja häiriöttömän toiminnan.
 • Logitech Advanced Optical Tracking
  Verkon ja Facebookin selaaminen, tarkat napsautus-, osoitus- ja vetämistoiminnot sekä kaikki muut kannettavalla tietokoneella suoritettavat tehtävät sujuvat entistä helpommin tarjoamamme edistyksellisen optisen seurannan ansiosta. Myöskään hiirimattoa ei enää tarvita.
 • Logitechin luotettavuus
  Saat edulliseen hintaan laatua ja luotettavuutta, joiden ansiosta Logitechista on tullut maailman johtava hiirivalmistaja. Lisäksi saat kolmen vuoden rajoitetun laitteistotakuun.
 • Sopii erityisesti kannettaville tietokoneille
  Hiiri on yhteensopiva Windows -, Mac - ja Linux -käyttöjärjestelmien kanssa. Huolimatta siitä, millaisen tietokoneen omistat nyt tai hankit tulevaisuudessa, voit luottaa hiiren toimivuuteen.
 • Vieritä verkkoa
  Heitä hyvästit katalalle kosketusalustalle. Tämän hiiren pikkutarkka vieritystoiminto helpottaa huomattavasti päivittäistä verkon käyttöä.
 • Mukavuutta monille
  Anna kätesi nauttia mukavasta ja sulavalinjaisesta, maailman suosituimmasta muotoilusta, johon kuuluvat myös pehmeät kumiset tarttumapinnat.
 • 18 kuukautta huolettomuutta
  Paristojen käyttöikä on jopa 18 kuukautta, minkä ansiosta voit yksinkertaisesti unohtaa paristojen olemassaolon.
Tuote
Tuotenimike:LOGITECH M325 - vaalean hopea - hiiri - optinen - 3 painiketta - langaton - 2.4 GHz - USB johdoton vastaanotin
Kuvaus:Logitech M325 - Colour Collection Limited Edition - hiiri - optinen - 3 painiketta - langaton - 2.4 GHz - USB johdoton vastaanotin - vaalean harmaa
EAN-koodi:5099206027770
Valmistajan takuu 36 kuukauden takuu
 Yleistä
Laitteen tyyppi: Hiiri
Langaton vastaanotin: USB johdoton vastaanotin
Leveys: 5.7 cm
Syvyys: 9.5 cm
Korkeus: 3.9 cm
Väri: Vaalean harmaa
 Syötelaite
Liitettävyystekniikka: Langaton
Liitäntä: 2.4 GHz
Liikkeen havaitsemistekniikka: Optinen
Painikkeiden määrä: 3
Ominaisuudet: Tilt Wheel -teknologia, on/off -virtakytkin, Logitech Unifying -vastaanotin
 Laajennus / Kytkeytyvyys
Liitännät: 1 x USB - 4 nastan USB Type A
 Muuta
Windows 7 -yhteensopiva: Microsoft varmistaa, että "Windows 7-yhteensopiva" logolla varustettu laitteisto ja ohjelmisto on täysin yhteensopiva Windows 7:n 32- ja 64-bittisten versioiden kanssa.
 Akku / paristo
Tyyppi: AA-tyyppi
Asennettu määrä: 1
Akun kesto (jopa): 18 kuukautta
 Ohjelmisto / Järjestelmävaatimukset
Vaadittu käyttöjärjestelmä: Linux Kernel 2.6 tai myöhempi, Microsoft Windows Vista / XP / 7, Apple MacOS X 10.5.x tai uudempi
 Valmistajan takuu
Huolto ja tuki: Rajoitettu takuu - 3 vuotta

Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 34,90 €
Nouto postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €