NORTON SECURITY 3.0 DELUXE 1U/3D/1Y

Tuotekoodi: 5397039338378
NORTON
NORTONSECURITY3.0DELUXE1U3D1Y_5397039338378_1.jpg
79,90 €
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl


NORTON SECURITY 3.0 DELUXE 1VUOSI/3LAITETTA Norton Security Deluxe on helppokäyttöinen, keskitetty ratkaisu kaikkien tietokoneiden, älypuhelinten ja taulutietokoneiden suojaamiseen eri käyttöjärjestelmissä. Paras su...

NORTON SECURITY 3.0 DELUXE 1VUOSI/3LAITETTA


Norton Security Deluxe on helppokäyttöinen, keskitetty ratkaisu kaikkien tietokoneiden, älypuhelinten ja taulutietokoneiden suojaamiseen eri käyttöjärjestelmissä. Paras suojaus joka laitteelle, jolla liikut verkossa.
  • Tunnistaa, analysoi ja torjuu enemmän verkkouhkia kuin koskaan ennen
    Kuinka kauan kestää, ennen kuin upouuteen tietokoneeseesi pesiytyy haittaohjelmia? Luultavasti ei kauankaan, jos käytät ilmaisia tai muuten ala-arvoisia tietoturvaohjelmia. Kyberrikolliset ovat nykyään taitavampia kuin koskaan ja yrittävät päästä tietoihisi käsiksi monin eri keinoin. Muilla tietoturvatuotteilla ei välttämättä ole takanaan vaadittavia resursseja, jotta ne voisivat pysytellä mukana uusien uhkien kehityksessä. Norton-tuotteilla kuitenkin on. Kun uhkat muuttuvat yhä vaarallisemmiksi, Norton-tuotteet paranevat entisestään. Nortonin tietoturva-asiantuntijaryhmä analysoivat jatkuvasti uusia uhkia ja kehittävät uusia keinoja suojata laitteitasi niiltä.
  • Keskittyy ainoastaan tietoturvaan ja kuuluu maailman arvostetuimpiin tietoturvapalveluiden tarjoajiin
    Tietoturvaan keskittyminen ja asiantuntemus hyödyttää asiakkaita. Norton-tuotteet ovat suoriutuneet kilpailijoitaan paremmin monissa arvostetuissa vertailuissa, eikä mikään muu valmistaja ole voittanut tuotteillaan vuotuista PC Magazine Editors' Choice Award -palkintoa yhtä usein kuin Norton: 34 kertaa, yhdessä vaiheessa jopa 11 kertaa peräkkäin. Mitä etua tästä on sinulle? Kun ostat Norton Securityn, saat yhden markkinoiden parhaista tietoturvatuotteista. Niin yksinkertaista se on.
  • Eri laitteille ja käyttöjärjestelmille tarkoitettu suojaus turvaa tietosi riippumatta siitä, missä niitä säilytetään
    Mitä useammalla eri laitteella liikut verkossa ja mitä enemmän henkilökohtaisia tietoja säilytät laitteillasi, sitä vahvempaa suojausta tarvitset. Katseletko videoita tai teetkö ostoksia taulutietokoneellasi? Käytätkö älypuhelinta laskujen maksamiseen tai pankkitilisi tietojen tarkistamiseen? Henkilökohtaiset tietosi sijaitsevat useilla eri laitteilla. Pidä ne suojassa niillä kaikilla. Norton Security Deluxe on helppokäyttöinen, keskitetty ratkaisu kaikkien tietokoneiden, älypuhelinten ja taulutietokoneiden suojaamiseen eri käyttöjärjestelmissä: Windowsissa, Macissa, Androidissa ja iOS-järjestelmässä - sekä Windows 10: ssä. Lisäksi vain Norton osaa varoittaa sinua, jos Android-sovellus, jota olet lataamassa, vaikuttaa kohtuuttomasti akun kestoon tai sisältää tietoturva-aukkoja tai haittaohjelmia - jo ennen kuin olet asentanut sen Google Play -sivustolta.
Tuote
Tuotenimike: SYMANTEC NORTON SECURITY DELUXE 3.0 1 USER 3 DEVICE 12MO CARD DVDSLV RET (ND)
Kuvaus: Norton Security Deluxe - ( vers. 3.0 ) - laatikkopaketti ( 1 vuosi ) - 3 laitetta - DVD - Win, Mac, Android, iOS - Pohjoismainen
EAN-koodi: 5397039338378
Valmistajan takuu No Warranty
 Yleistä
Luokka: Turvallisuussovellutukset - turvallisuuspaketti
Tuotteen tyyppi: Laatikkopaketti - 1 vuosi
Versio: 3.0
Alusta: Windows, MacOS, Android, iOS
Jakelutietoväline: DVD-ROM
Kieli: Pohjoismainen
 Lisensiointi
Lisenssityyppi: 3 laitetta
 Järjestelmävaatimukset
Tuettu käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows Vista (32/64 bittiä) SP1 tai uudempi, Microsoft Windows 7 (32/64 bits) SP1 tai uudempi, Windows 8 (32/64 bits), Android 2.3 tai uudempi, Windows 8.1 (32/64 bits), Microsoft Windows XP SP3 (32 bit) tai uudempi, Apple MacOS X 10.9 tai uudempi, Apple iOS 7 tai uudempi, Windows 10 (32/64 bits)
 Huolto ja tuki
Tyyppi: Uusien versioiden päivitys - 1 vuosi

Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Emme vastaa virheellisistä tiedoista.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 34,90 €
Nouto postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €