BRAUN COOLTEC CT2S PARTAKONE

Tuotekoodi: 4210201071464
BRAUN
BRAUNCOOLTECCT2SPARTAKONE_4210201071464_1.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 80 €
119,00 €
-40%
Ovh. 199,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 1,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin


BRAUN COOLTEC CT2S PARTAKONECoolTec-parranajokone on todennäköisesti maailman teknologisesti edistyksellisin kuivaparranajokone. Se tarjoaa yksinkertaisesti erinomaista suorituskykyä herkkäihoisille miehille. CoolTec-parranajokoneen salaisuus piilee ...
BRAUN COOLTEC CT2S PARTAKONE

CoolTec-parranajokone on todennäköisesti maailman teknologisesti edistyksellisin kuivaparranajokone. Se tarjoaa yksinkertaisesti erinomaista suorituskykyä herkkäihoisille miehille. CoolTec-parranajokoneen salaisuus piilee Braunin innovatiivisessa Thermo-Electric-Cooling - teknologiassa (TEC). Siinä missä useimmat parranajokoneet antavat lämmön kerääntyä ajopäähän, CoolTec -parranajokone on varustettu innovatiivisella, ajopäähän integroidulla alumiinisella viilennyspalkilla, joka viilentää ihoa aktiivisesti ajon aikana. Samalla se minimoi punoitusta, polttelua ja kutinaa jättäen jälkeensä viileän ja raikkaan tuntemuksen.
Braun °CoolTec - maailman ensimmäinen parranajokone aktiivisella viilennysteknologialla, joka pistää ihoärsytyksen jäihin. Mukautuva kolmoisajomenetelmä takaa tehokkaan ja tarkan ajon. SensoBlade-ajoterät takaavat äärimmäisen sileän ajon. LED-näyttö: osoittaa akun tilan + puhdistus- ja matkalukkoindikaattori. Vedenkestävä 5 metriin saakka - täysin vesipestävä, W&D Dermatologisesti testattu ja Skin Health Alliance -liiton hyväksymä. Valmistettu Saksassa.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 19,90 €
Nouto postista 3,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 1,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €