ELECTROLUX ZUOALLFLR+ PÖLYNIMURI

Tuotekoodi: 7332543428519
ELECTROLUX
ELECTROLUXZUOALLFLRPoLYNIMURI_7332543428519_1.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 50 €
299,00 €
-14%
Ovh. 349,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Myynnissä vain myymälässämme


ELECTROLUX ZUOALLFLR+ PÖLYNIMURI UltraOne All Floor - pölynimuri kaikille lattiapinnoille. AeroPro™ SIlent -lattia-/mattosuulakkeen lisäksi mukana pehmeä ja hiljainen AeroPro™ Parketto Pro -suulake sekä kätevä AeroPro™ 3in1-pie...
ELECTROLUX ZUOALLFLR+ PÖLYNIMURI

UltraOne All Floor - pölynimuri kaikille lattiapinnoille. AeroPro™ SIlent -lattia-/mattosuulakkeen lisäksi mukana pehmeä ja hiljainen AeroPro™ Parketto Pro -suulake sekä kätevä AeroPro™ 3in1-piensuulake. Tehonsäätö elektronisilla painikkeilla. Kääntyvä AeroPro™ Ergo -kädensija. LED-näyttö kertoo selkeillä numeroilla valitun tehotason, ja elektroninen merkkivalo ilmoittaa pölypussin täyttymisestä ja suodattimen puhdistustarpeesta.

UltraOne on edistyksellisin pölynimurimme. Siinä yhdistyvät huippuluokan puhdistuskyky, hiljaisuus sekä erinomainen liikkuvuus ja käsiteltävyys, jotta se tyydyttäisi kaikkein vaativintakin käyttäjää. Laadukas UltraOne on luokkansa paras ja eniten testejä voittanut imurimme, joka on kehittynyt entisestään. Kaikissa UltraOne -imureissa on pestävä Allergy Plus™ -suodatin.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta