JBL E50BT BLUETOOTH STEREOKUULOKKEET BLACK

Tuotekoodi: 500363220348
JBLE50BTBLUETOOTHSTEREOKUULOKKEETBLACK_500363220348_1.png
Uutuustuote
99,00 €
Myynnissä vain myymälässämme


JBL E50BT BLUETOOTH STEREOKUULOKKEET BLACKUuden sukupolven around-ear stereokuulokkeet joissa JBL:n legendaarinen soundi, Bluetooth®-yhdistettävyys, ShareMeTM musiikinjako ja mobiiliystävälliset ratkaisut, kaikki tyylikkäässä nykyaikaisessa muotoilus...
JBL E50BT BLUETOOTH STEREOKUULOKKEET BLACK

Uuden sukupolven around-ear stereokuulokkeet joissa JBL:n legendaarinen soundi, Bluetooth®-yhdistettävyys, ShareMeTM musiikinjako ja mobiiliystävälliset ratkaisut, kaikki tyylikkäässä nykyaikaisessa muotoilussa.

E50BT ottaa JBL:n legendaarisen Signature-soundin, lisää siihen edistykselliset Bluetooth®- ja mobiiliominaisuudet ja paketoi ne näyttäväksi kokonaisuudeksi, joka on sekä käyttömukava että silmiä hivelevän tyylikäs.JBL:n insinöörit ovat yhdistäneet mahtavat 50mm kuuloke-elementit PureBass Performanceen, jotka hyväilevät korviasi laajalla taajuusalueella (10Hz – 24kHz) ja täydellä säröttömällä bassolla. Bluetooth®-teknologialla langaton yhdistettävyyspuhelimiin, tabletteihin ja soittimiin, lisäksi yhden painikkeen käytöllä kristallinkirkkaisiin puhelinsoittoihin käyttäen Pure KonnexxTM -kaiunkumoamistekniikkaa.Built-in ShareMe™ -teknologialla voit virtauttaa langattomasti musiikkisi toisiin kuulokkeisiin, joissa on ShareMe™- teknologia.

Sisäänrakennettu litiumioniakku antaa 18 tuntia keskeytymätöntä soittoaikaa, ja kun akku tyhjenee, käytä mukana olevaa aux-kaapelia jatkaaksesi kuuntelua. Mahtavan soundin lisäksi E50BTon suunniteltu mukavaksi, tyylikkääksi ja kestäväksi. Ergonominen sanka ja 3D-Axis-rakenne takaavat sopivuudenjuuri sinulle ja pitkäaikaisen käyttömukavuuden. Pehmeät keinonahkaiset korvakupit tuudittavat korvasi kokopäiväiseen mukavuuteen ja auttavat pitämään ylimääräiset hälyt ulkopuolella. E50BT:n hienostunut muotoilu ja neljä ainutlaatuista väriyhdistelmää ovat visuaalinen kannanotto, joka on yhtä mahtava kuin soundikin.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta