NIKON WU-1B MOBIILIYHTEYSSOVITIN

Tuotekoodi: 18208270804
NIKON
NIKONWU-1BMOBIILIYHTEYSSOVITIN_18208270804_1.jpg
69,00 €
Tilattavissa
Lähetysaika n. 7-15 arkipäivää
Toimituskulut alk. 2,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin


NIKON WU-1B MOBIILIYHTEYSSOVITIN Langaton mobiiliyhteyssovitin WU-1b on USB-sovitin, jolla voit muodostaa langattoman yhteyden tiettyjen Nikonin digitaalisten järjestelmäkameroiden ja älymobiililaitteen välille. Sov...
NIKON WU-1B MOBIILIYHTEYSSOVITIN

Langaton mobiiliyhteyssovitin WU-1b on USB-sovitin, jolla voit muodostaa langattoman yhteyden tiettyjen Nikonin digitaalisten järjestelmäkameroiden ja älymobiililaitteen välille. Sovittimen avulla voit lähettää valokuvat ja elokuvat suoraan älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen tai kauko-ohjata järjestelmäkameraa älylaitteella.
Sovittimen avulla voit siirtää kuvia vaivattomasti olinpaikastasi riippumatta, sillä sovitinta ei tarvitse yhdistää ulkoiseen WiFi-tukiasemaan, ja se saa virran kamerasta. Voit lähettää valokuvat ja elokuvat kätevästi älylaitteeseen jakamista varten tai vapauttaa kameran muistikortin tilaa siirtämällä kuvia. Sovittimen avulla voit myös kauko-ohjata järjestelmäkameraa. Se on näppärä apuväline omakuvien ottamiseen tai kuvien esikatseluun taulutietokoneen suuremmassa näytössä ennen kuvaamista.
  • Helppo tiedonsiirto
    Laadukkaat valokuvat ja elokuvat voidaan lähettää kamerasta suoraan mobiililaitteeseen, joten niitä on helppo jakaa yhteisöpalveluissa, ladata valokuvien jako- ja tallennussivustoihin tai lähettää sähköpostin liitteinä.
  • Esikatsele tai sommittele kuvia älylaitteessa
    Esikatsele kuvia älypuhelimessa tai taulutietokoneessa kuvatessasi kuvia kauko-ohjauksen avulla tai hyödynnä taulutietokoneen suurempaa näyttöä kuvien sommittelussa.
  • Helppo varmuuskopiointi
    Vapauta tilaa kameran muistikortilta tallentamalla valokuvia ja elokuvia älylaitteeseen.
Tuote
Tuotenimike: NIKON WU-1b
Kuvaus: Nikon WU-1b Wireless Mobile Adapter - Digikamera Wi-Fi-moduuli
EAN-koodi: 18208270804
Yleistä
Lisävaruste tyyppi: Digikamera Wi-Fi-moduuli
Lisälaitteet
Tarkoitettu: Digitaalinen kamera
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 29,90 €
Nouto postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €