SONY KD49XE8099BAEP 49" 4K ULTRA HD HDR ANDROID SMART TV

Tuotekoodi: 4548736052024
SONY
SONYKD49XE8099BAEP494KULTRAHDHDRANDROIDSMARTTV_4548736052024_1.jpg
SONYKD49XE8099BAEP494KULTRAHDHDRANDROIDSMARTTV_4548736052024_2.jpg
SONYKD49XE8099BAEP494KULTRAHDHDRANDROIDSMARTTV_4548736052024_3.jpg
SONYKD49XE8099BAEP494KULTRAHDHDRANDROIDSMARTTV_4548736052024_4.jpg
SONYKD49XE8099BAEP494KULTRAHDHDRANDROIDSMARTTV_4548736052024_5.jpg
999,00 €
Tilattavissa
Lähetysaika n. 7-15 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin


SONY KD49XE8099BAEP 49" 4K ULTRA HD HDR ANDROID SMART TVTRILUMINOS -näyttö: lisää värejä ja kirkkauttaLisää värejä - todentuntuisempi kuva. TRILUMINOS™-näyttö kartoittaa värit valikoivasti erityisen taustavalon mahdollistamasta laajasta kirjosta. Näi...

SONY KD49XE8099BAEP 49" 4K ULTRA HD HDR ANDROID SMART TV

TRILUMINOS -näyttö: lisää värejä ja kirkkautta
Lisää värejä - todentuntuisempi kuva. TRILUMINOS™-näyttö kartoittaa värit valikoivasti erityisen taustavalon mahdollistamasta laajasta kirjosta. Näin herkätkään sävyt eivät näytä ylisaturoituneilta ja luonnottomilta. Eloisat ja aidot kuvat tuovat joka kohtauksen tunteet esiin.

Terävä ja yksityiskohtainen kuva 4K X-Reality PRO -tekniikalla
Koe poikkeuksellisen selkeä maailma, jossa jokaista pikseliä on parannettu kauniisti. Lisäksi se analysoi jokaisen kohtauksen yksittäiset osa-alueet, sovittaa ne yhteen erityisen kuvatietokannan avulla ja säätää erikseen rakenteen, kontrastin, värin ja reunat. Nauti ällistyttävän luonnollisesta tarkkuudesta kaikessa katselemassasi.

4K HDR tuo yksityiskohdat esiin
Suuren dynaamisen alueen (HDR) tekniikkaa hyödyntävä TV mullistaa katselukokemuksen. 4K Ultra HD -tarkkuudella toistetun HDR-videosisällön yksityiskohtaisuus, väri ja kontrasti ovat vertaansa vailla, ja kirkkausvaihtelut ovat laaja-alaisemmat kuin missään muissa videomuodoissa. Lopputuloksena on kaikkien aikojen eloisin TV-kuva - kirkkaiden ja tarkkojen yksityiskohtien kera.

Tutustu uusiin maailmoihin Android TV:llä
Älytelevisiostasi tuli juuri entistäkin älykkäämpi. Katsele älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen tallentamaasi suosikkisisältöä isosta ja upeasta BRAVIA™-näytöstä. Android TV:n ja edistyksellisen ääniohjauksen ansiosta voit katsella elokuvia ja TV-ohjelmia sekä käyttää tuhansia sovelluksia pelkän puheen avulla.

Motionflow XR näyttää toiminnan sulavasti
Motionflow™ XR toistaa nopeatkin toimintakohtaukset sulavasti ja tarkan yksityiskohtaisesti. Tämä innovatiivinen tekniikka luo ylimääräisiä kuvia alkuperäisten kuvien väliin. Se vertaa ensin tärkeimpiä visuaalisia tekijöitä peräkkäisissä kuvissa ja laskee sitten sarjasta puuttuvan toiminnan sekunnin murto-osan tarkkuudella. Jotkin mallit lisäävät myös mustia ruutuja kuvien väliin, mikä poistaa sumeuden ja takaa aidon elokuvateatterin tunnelman.

Kaapelien hallinta
Pidä johdot poissa näkyvistä. Voit koota kaikki kaapelit TV:n takaosaan ja ohjata ne jalustan kautta niin, että lopputulos näyttää siistiltä.

Kapea alumiinikehys
Televisiossa on tyylikkään kapea ja huomaamaton kehys, joten voit helposti syventyä viihteeseen.

Hae nopeammin ääniohjattavalla kauko-ohjaimella
Selaa viihdevaihtoehtoja kätevästi kertomalla kauko-ohjaimelle, mitä haluat nähdä. Ainutlaatuisessa ääniohjattavassa kauko-ohjaimessa on myös intuitiivisesti toimiva kosketuslevy ja NFC One-touch -peilaus.

Ei kaapeleita etuosassa
Piilota kaikki digisovittimen tai Blu-ray-soittimen kaapelit jalustan sisälle.

Kerro äänihaulle, mitä haluat katsoa
Älä tuhlaa katseluaikaa selailuun. Android TV -äänihaulla saat valjastettua Google-haut käyttöösi ja haettua sisältöä eri palveluista ilman, että tekstin kirjoittamiseen tuhrautuu aikaa. Saat halutessasi myös suosituksia: jos haet esimerkiksi romanttisia komedioita, ruudulla näytetään joukko soveltuvia vaihtoehtoja.

Sisältöpalkki: löydä kaikki nopeasti
Kätevän sisältöpalkin avulla löydät etsimäsi elokuvat, TV-ohjelmat ja videot nopeasti. Avaa sisältöpalkki ja jatka katselua samalla kun selailet muun muassa suorien TV-lähetysten, tilattavien videoiden ja ladattujen TV-ohjelmien valikoimaa. Voit myös mukauttaa sisältöpalkin näyttämään useimmin käyttämäsi sisällön ensimmäisenä.

Sisäänrakennettu Chromecast: toimii nätisti muiden laitteidesi kanssa
BRAVIA tukee sisäänrakennettua Chromecast-tekniikkaa, joten voit toistaa suosikkiviihdettäsi helposti esimerkiksi mobiililaitteen YouTube™- tai Netflix-palvelun kautta upeassa BRAVIA™-näytössä. Voit toistaa sisältöä Android- tai iOS-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta.

Google Play: Valtavasti sisältöä ja sovelluksia
Katsele elokuvia, TV-ohjelmia ja pelaa pelejä sekä paljon muuta Google Play -palvelun kautta. Nauti valtavasta ja jatkuvasti kasvavasta sovellusvalikoimasta TV:ssäsi aivan uudella tavalla.

Tehty kuuntelua varten ClearAudio+
Tuo kuuntelukokemukseen sama aito tunnelma kuin katseluun. ClearAudio+ hienosäätää TV:n äänen upeaksi kokemukseksi, joka ympäröi sinut. Mitä tahansa katsotkin, kuulet musiikin, keskustelut ja tehosteet tarkemmin.

Tee TV:stäsi digitaalinen tallennin: USB-kiintolevytallennus
Tallenna suosikki-TV-ohjelmasi ulkoiselle USB-kiintolevylle ja katsele niitä milloin haluat. USB-kiintolevytallennus mahdollistaa digitaalisten lähetysten ajastetun ja One touch  tallennuksen mille tahansa jopa 2 Tt:n suuruiselle USB-kiintolevylaitteelle. Voit käynnistää tallennuksen ohjelmaa katsellessasi painamalla REC-painiketta. Tallennus päättyy automaattisesti ohjelman päättyessä.

Koe paras 4K UHD -kuvanlaadulla
Sonyn ainutlaatuisten 4K UHD -televisioiden kuvanlaatu on häikäisevä, ja televisiot ovat Digital Europe UHD -vaatimusten mukaisia.

Antenni-, kaapeli-, ja satelliittiverkon HD-teräväpiirtovirittimet (DVB-T2/C/S2). Energialuokka A.

 

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: -5%.
(Kampanja voimassa 19.1.2018 asti.)

Lisätiedot
  • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 29,90 €
Nouto postista 4,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €