SONY MDR10RC HI-RES KUULOKKEET VALKOINEN

Tuotekoodi: 4905524947670
SONY
SONYMDR10RCHI-RESKUULOKKEETVALKOINEN_4905524947670_2.jpg
119,00 €
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl


SONY MDR10RC HI-RES KUULOKKEET VALKOINEN Suuri ja vaikuttava ääni ei aina tarkoita isoja ja kömpeloitä kuulokkeita. Kevyissä ja kompakteissa MDR-10RC-kuulokkeissa yhdistyvät erinomainen laatu ja käyttömukavuus. Tyylikkäissä kuulokkeissa on erikoispeh...

SONY MDR10RC HI-RES KUULOKKEET VALKOINEN 

Suuri ja vaikuttava ääni ei aina tarkoita isoja ja kömpeloitä kuulokkeita. Kevyissä ja kompakteissa MDR-10RC-kuulokkeissa yhdistyvät erinomainen laatu ja käyttömukavuus. Tyylikkäissä kuulokkeissa on erikoispehmeät korvatyynyt, joten niillä on mukava kuunnella musiikkia pidemmänkin aikaa. Kuulokkeiden johdossa on näppärä mikrofonilla varustettu kaukosäädin, joka tekee kappaleiden valinnasta helppoa ja mahdollistaa myös älypuhelimella chattailyn kuuntelun lomassa. Taitettavan muotoilun ansiosta kuulokkeet kulkevat helposti mukana laukussa tai taskussa.

 • Musiikkia artistin tarkoittamalla tavalla
  Nauti studiolaatuisen korkean resoluution äänen hienovaraisista sävyistä. Intohimo musiikkiin kuuluu ja näkyy järjestelmän jokaisessa osassa, ja digitaalisen skaalauksen kaltaiset edistyneet tekniikat varmistavat huiman kuuntelukokemuksen.
 • Kuulokkeet, joiden sointiin artistit luottavat
  Ammattilaisten ammattilaisille suunnittelemat MDR-10RC-kuulokkeet ovat tulosta pyrkimyksestä tarkkaan äänentoistoon. Koe jokainen rummunisku ja ylä-ääni artistin tarkoittamalla tavalla.
 • Karkaa mukavuusalueellesi
  Kun haluat sulkea koko muun maailman pois mielestäsi, ei ole parempaa keinoa kuin uppoutua musiikinkuunteluun. Kuuntelu on mukavaa kuulokkeilla, joissa on pehmustetut korvatyynyt ja pyöristetty sanka.
 • Helppo ottaa mukaan
  Taitettavat kuulokkeet on helppo pakata laukkuun. Kun tarvitset kuulokkeita töissä, yöllä tai matkoilla, niiden taitettavuus on erityisen tärkeä ominaisuus. Se auttaa myös pitämään kuulokkeet ehjinä ja ehkäisee johdon sotkeutumista.
 • Bassoa syvällä tunteella
  Tunne dynaamisen 40 mm: n kaiutinelementin teho. MDR-10RC-kuulokkeet vastaavat bassointoilijoiden toiveisiin. Dynaamisen 40 mm: n neodyymielementin ansiosta voit tuntea basson jumputuksen. Erikoismuotoillut ilma-aukot maksimoivat ilmavirtauksen, minkä ansiosta kuulet matalimmatkin värähdykset.
 • Taajuusalue 5 Hz - 40 kHz
  Kuule syvät matalat ja vaikuttavat korkeat äänet taajuusalueella 5 Hz - 40 kHz.
 • 40 mm: n neodyymielementit
  Dynaamisten 40 mm: n neodyymielementtien ansiosta basso toistuu voimakkaana.
 • Ilmaise itseäsi tyylillä
  MDR-10RC-kuulokkeissa on korvat peittävät korvatyynyt ja tyylikäs muotoilu.
 • Kauko-ohjain ja mikrofoni
  Johdossa on kätevä kauko-ohjain ja mikrofoni puheluita varten.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
 • Takuu: 1 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 34,90 €
Nouto postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €