APPLE WATCH SERIES 4 GPS, 44mm SPACE GREY / BLACK

Tuotekoodi: 190198915276
APPLE
APPLEWATCHSERIES4GPS44mmSPACEGREYBLACK_190198915276_2.jpg
469,00 €
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 3,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl


 Series 4: ssä Apple Watch on suunniteltu perusteellisesti uudelleen. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu aina suuremman näytön pyöristetyistä kulmista S4-sirun arkkitehtuuriiin. Apple Watch on aina ollut ainutlaatuisen henkilökohtainen tuote. Nyt se on entistäkin tehokkaampi.

 APPLE WATCH SERIES 4 GPS, 44mm SPACE GREY / BLACK

 • Erittäin suuri Apple Watch -näyttö
  Apple Watchissa näyttö on hyvin keskeisessä osassa, ja Series 4 vie sen entistä pidemmälle. Applen haasteena oli tehdä näytöstä suurempi kasvattamatta juurikaan kuoren kokoa ja lyhentämättä akunkestoa. Kapeampien reunusten ansiosta katseltava alue on yli 30 % suurempi, ja LTPO-näyttöteknologia parantaa energiatehokkuutta. Voit siis käyttää laitetta koko päivän yhdellä latauksella.
 • Parempi kokemus joka kantilta katsottuna
  Pyöristetyt kulmat on sovitettu tarkoin kuoren kaarten mukaisiksi, joten ulkoasu on sulavalinjainen ja miellyttävä. Näin myös kuvat ja kosketuspinta ulottuvat näytön reunoihin asti.
 • Enemmän tietoa joka millimetrillä
  Jotta näytön mitoista saadaan kaikki hyöty irti, koko käyttöliittymä on suunniteltu uudelleen siten, että se tarjoaa enemmän tietoa ja yksityiskohtia. Infograafikellotauluun mahtuu jopa kahdeksan komplikaatiota, joten voit nähdä ja tehdä enemmän yhdellä vilkaisulla.
 • Kuuntele sydäntäsi
  Apple Watchiin on alusta alkaen kuulunut optinen sykeanturi, jolla sydämensyke voidaan tarkistaa nopeasti. Nyt se myös havaitsee, jos ollessasi levossa sykkeesi laskee alle tietyn arvon 10 minuutin ajaksi, jolloin se antaa ilmoituksen matalasta sykkeestä. Se voi olla merkki bradykardiasta, joka voi olla vakavaa, mikäli sydän ei pumppaa tarpeeksi nopeasti paljon happea sisältävää verta elimistöön.
 • Isoimmat ajatukset syntyvät ahtaimmissa tiloissa
  Kaikin puolin optimoitu Apple Watch on entistäkin tehokkaampi ja silti aiempaa ohuempi. Se tarjoaa jopa 18 tuntia akunkestoa yhdellä latauksella.

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
 • Takuu: 1 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus sovitusti 34,90 €
Nouto postista 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €